This is it!

Hej,

Kom precis hem från stan, mamma var på ansiktsbehandling så jag tog mig en runda på stan. Jag hittade ett par jättesnygga skor (som mamma sedan fick betala) och två tröjor. Men glömde gå till Gina eller mamma kom på att parkeringstiden gick ut så hon fick lite brottom så vi hann inte. Men mamma sa att vi kunde ta det på måndag istället. Efter stan åkte vi till Knalleland. Det är inte så jättestor skillnad på stan och Knalleland menmen. Vi träffade Christian i Knalle så vi gick och köpte örhängen till honom och sedsan gick vi och åt. Det blev kycklingwok för hela slanten. Såå underbart gott var det! När vi satt och åt så kom jag på att jag kanske kunde få pierca naveln men nejdå. Jag skojade om att jag istället kunde ta ett till hål i örat och så blev det. Så nu sitter jag här stolt som en tupp med ett till hål i örat. Jag kan inte fatta att jag har gjort det så rädd för nålar som jag är!

Igår var jag på bio med min älskade Sara och såg "this is it" med Michael Jackson. Jag kan inte fatta att han är död. Så mycket jobb dom hade lagt ner på alla kommande konserter och så får han inte vara med om en enda. Jag rekomenderar den till alla. Även dom som inte tycker om Mickael Jackson för den var grymt bra!

Imorgon är det träning för söta Mats som gäller och sedan ska jag till Jessica, hon ska ha ett Halloween party. Så alla ska klä ut sig men får se hur det går med det...! Men det kommer iallafall komma bilder från det!
Men snart ska jag nog till min älskade Sara och mysa med henne!

Mångapussar
//Louise

Hej!

Hej,

Det blir ingen bild idag men jag hoppas att ni klarar er utan det?.
Idag har jag varit i stan med söta Persika (jessica) och inhandlat lite saker. Bland annat ett "linne" och en jättesnygg mask, som jag och Persika ska ha på lördag då vi ska ut och Halloweena så nu får husen i Sandhult äntligen se lite folk. Det är också Halloween fest för dom föräldrarna på lördag så vi får FF = föräldrafritt, men det blir INGEN sprit fyf*an på alcohol. Men iallafall så ska vi ut och busa lite så vi hoppas att alla är full laddade med godis hih... Jag har ckså tränat idag, det var riktigt roligt. Men jag har inte så jätte mycket mer att säga nu så jag antar att jag skriver imorgon. Just det jag ska se This is it, filmen om Michael Jackson. Med min älskade Sara. Det ska bli riktigt kul.

Godnatt och sov gott!
//Louise

Äntligen hemma.


Mitt skolfoto.


Hej,
För en timma sen kom jag äntligen hem från Skara. Jag var där med konfirmationen och det var faktiskt kul. Vi besökte Skara domkyrka och så skulle vi gå in i Vanhems klosterkyrka men dom hade gudstjänst så vi fick inte gå in. Lite dåligt planerat tycker jag allt att det är. Men bussresan dit och hem var inte speciellt rolig, det är tråkigt att åka buss eftersom att vissa verkligen dampar sönder på bussen, haha... Skulle egentligen åkt till Sandared idag men taskig som jag är så gjorde jag inte det, förlåt.
Igår skulle det egentligen varit träning med våran kära Mats men han har influensa så det blev ingen... Men jag hoppas innerligt att han kommer nästa helg. Imrgon är det Ulricehamn som gäller för att dansa. Det ska bli roligtroligt.

mångapussar
// Louise

Söndag 4/10-09Hej!

Som alla säkert redan vet så är det kanelbullens dag idag! Så jag och mamma ska nog baka kanelbullar idag! Helt fantastiskt gott är det, finns inget bättre än nybakta kanelbullar och ett glas mjölk.
Jag ska nog snart duscha, sen ska jag göra mig iordning. Men just nu sitter jag och lyssnar på låtarna som vi ska ha musikprov om. Jättekul.... Pop&rock historia! Såå kul! Bill haley. Rock around the clock tonight, lalalalala. Haha, min musik smak!
Jag får snart börja träna! Gud vad jag längtar.

Puss&kram
// Louise


RSS 2.0