.

Jag kommer inte ihåg vad jag skulle skriva om innan... Men nu är jag hemkommen från träningen och har duschat och ätit. Ligger just nu i sängen och ska snart sova. Göttans!
Slow-träning var det idag. Sjukt kul! Skulle lära mig att "gå sexigt", någon som har något tips om hur man "går sexigt"? Det är riktigt svårt! Något jag absolut behöver träna på. Annars gick träningen galant.
Måste sova nu om jag ska orka upp i morgon.
Godnatt!

Klar och redo

Första dagen i skolan på 2 veckor. Helt okej faktiskt.
Imorgon efter skolan ska jag in till stan och köpa skorna, äntligen! Om de nu finns kvar... Har massor att skriva men pappa står och skäller på mig eftersom jag sitter vid datorn och vi ska åka och träna, så måste nog kila istället.

Spinningwithme

Hemkommen från stan. Blev inga skor och inga fjäderörhängen. Blev istället två tröjor, en "kavaj" och ett träningslinne. Kan inte vara nöjdare. Men nu ska jag och mamma springa iväg till sandhultskolans idrottshall och ha ett härligt fyspass. Hörs sen!

FACELOOK

Dagens facelook i svartvitt. Frackt!

bad

Har precis vaknat.
Idag bär det av till knalleland i alla fall. Ska se om jag hittar ett par fjäderörhängen, kanske ett par skor med?
Måste äta frukost och fixa mig innan vi åker.
Hörs!

perfect creation

Sitter och smaskar vindruvor samtidigt som jag kollar på filmen perfect creation. Orkar inte dra vad den handlar om men den är faktiskt bra. Så för er som gillar vampyr filmer kolla på den. Den är inte alls som Twilight filmerna så ni inte tror det.
Men tänkte bara säga godnatt och sov gott. Jag ska fortsätta kolla på filmen och senare nana kudden. Hörs i morgon!
Godnattpuss

en blick säger mer än tusen ord

Hade det inte varit skönt att vara myndig och ha egen lägenhet, ingen som tjatar på en att man ska göra si och så. Kunna göra vad man vill när man vill. Kunna gå naken utan att någon bryr sig. Alla saker man kan göra som andra annars skulle klaga på. Åh jag längtar tills jag flyttar hemifrån. Inte för att jag har problem hemma, jag trivs verkligen jättebra! Men hade det inte varit underbart?
Jag kan väl erkänna att jag inte är på jättebra humör just nu, det blev varken att åka till Jönköping eller stan. Jag som verkligen såg fram emot det. Så jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. Först och främst får jag väl lyfta baken ur sängen och ringa någon...
Blev lite fel ordning på bilderna, den längst ner är när jag bara sminkat mig osv.
Me här får ni 3 dagens facelook:

ny dag, nya tag

Vaknade för en halvtimma sen, det var längesen jag sov såpass länge, underbart!
Sitter och kollar på OnePiece, vill ha en sån. Otroligt mycket. Tänk va skönt och gå upp på morgonen och hoppa i den. Helt fanatiskt!
Smakar på min brors Ben&Jerry's glass - New York Super Fudge, även fast jag inte kan äta den. Magen börjar göra ont, toppentoppen! Men den var riktigt god, som alla andra Ben&Jerry. Men nu ska jag faktiskt gå och göra mig lite frukost och göra mig iordning ifall vi åker någonstans, man vet ju aldrig...
Hoppas att ni har ätit frukost och att ni inte är lika långsamma som mig.
Här får ni dagens justnufacelook:
Totalt osminkad!

fredagsmyys

Sitter och pratar med Emma på Skype och mumsar godis. Suveränt!
Imorgon ska jag tjata på mamma så att vi åker till Jönköping och går och kollar i affärer fast först ta en sväng till staden och köpa skorna och tröjan. Suktar efter nya kläder.
Men nu ska jag faktiskt ta och gå och lägga mig, godnatt readers!

nobody

Sista prao dagen avklarad! Trött som ett berg och jag och mamma ska snart göra hemmagjord pizza. MUMS! Idag fick jag äntligen användning utav mitt presentkort på Smycka. Inhandlade mig en ring, det kommer komma en bild på den. Hittade även ett par skor och en tröja på rea som jag dock inte köpte. Tyvärr, men det finns en dag imorgon med.
Här får ni gårdagens facelook:
Någon som vet vart jag kan få tag på ett par fjäderörhängen? Är förälskad i dem på hög nivå! Tips mottages gärna.
Hörs!

Ännu en torsdag

femöverhalvnio.
Har precis vaknat och är lite sur för att mamma inte har ringt och väckt mig. Menmen, ibland är minnet inte på topp.
Idag är det näst sista dagen på praon och idag ska jag komma i tid! Bussen går om 50 minuter så måste nog skynda mig en aning, vet inte hur många gånger som jag har varit nära på att missa bussen eftersom jag har gått fööör sent.
Nu måste jag ta tag i det här med frukosten och sminket.
Hörs!

Första inlägget 2011

Dålig uppdatering.
Sitter och läser andras bloggar varje dag men jag bloggar aldrig själv. Får försöka skriva ett inlägg varje dag.
Just nu är jag på Oliven och praoar. I början var det väldigt tråkigt eftersom jag varje morgon sopar golvet i hela restaurangen och skär bröd m.m, men det har blivit roligare allteftersom dagarna har gått. Nu får jag till och med servera lite. Det är väl det roligaste.
Försov mig imorses med, vaknade halv 10 när bussen går, nästa buss går halv 12. så kom 2 timmar försent till praoen, kan det bli mer lyckat?
Nu ska jag göra min powerpoint inför no redovisningen vecka 6. Jag ser verkligen inte fram emot det!
Hörs!

RSS 2.0