Plugg

Åhh, jag får panik! Sitter och jobbar med ett arbete men jag kommer verkligen ingenstans! Vill inte sitta över helgen och göra klart det då jag har massa inplanerat. Ska på 18-års "kalas" imorgon och sen på lördag ska jag antagligen till Espevik, dock har jag inte riktigt bestämt mig än. Blir jag inte klar med arbetet idag blir det att sitta med det i helgen tyvärr. Nä, nu måste jag sätta igång på riktigt. Nu ska jag bli klar! 

Bad day

Är redan på väg hem från skolan. Slutar egentligen 10 i 5 idag, men har haft ont i huvudet hela dagen och den har bara blivit värre. Så jag skippar sista lektionen, vilket är danslektion och åker hem. Det ska bli riktigt skönt att komma hem, knapra lite piller och lägga mig i sängen. Sen tror jag att jag blir liggandes där resten av dagen, om huvudet inte mår bättre då vill säga.

Trött tjej

Hej!

Sitter i bilen och är helt slut! I skolan har vi dansat "heeela" dagen. Började vid 8 och slutade 11:15, så det var ingen lång dag men det var dans hela tiden! Sen nu efter skolan har jag dansat ännu mer (man kan tro att jag aldrig får nog), och med lite shopping på det är jag nu helt slut oxh äntligen på väg hem! Vill bara lägga mig i sängen och sova tills imorgon bitti!
But first up: plugg och mat!

puss

Löptur

Hej!

Kom precis hem från en skön löprunda. Det är så skönt att komma ut och bara springa och inte tänka på något annat. Sen känner man sig lite extra duktig med! Hehe

Efter skolan idag sprang jag in på Face en snabbis och köpte mig ett par nya svarta jeans, vilket var väldigt behövligt! Har kört på Dr. Denim det senaste, de är extremt sköna, men tyvärr dålig kvalitet. Hade inte kvaliteten varit så dålig hade jag köpt dem igen. Men ska försöka få upp en bild på de nya jeansen imorgon.

Nu ska jag ta mig ett litet mellanmål och sen ska jag sätta mig och plugga!dålig jag är

Hej!

Det är alltid såhär. Jag börjar blogga igen och sen glömmer jag av det. Så kommer jag på efter några dagar att "just det! bloggen var det", sen orkar jag ändå inte skriva något för att det gått så många dagar... Förbättring ska ske!

Idag har varit en lugn dag. En alldeles för lugn dag. Har nämligen spenderat den i sängen, men lite skolarbete har jag faktiskt fått gjort!
Hela helgen har faktiskt varit lugn och skön. Fredagen spenderade jag med min pojkvän. Vi var ute och åt och sen kollade vi på bio. "Pain and Gain" såg vi, tyvärr var den riktigt usel... I går jobbade jag och tränade. Sen har jag inte gjort så mycket mer.

Imorgon är det dags för skola igen, en ny vecka! Hoppas denna veckan går lika fort som förra, för då har vi snart helg igen!
Nu ska jag starta en film och krypa ner i sängen, måste snart sova. Ska upp tidigt imorgon!

Puss!
Bild från instagram.

Fotboll

Underbart att se Sverige spela fotboll. Zlatan leverar lika bra varje gång! Mål efter 27 sekunder, hur fantastiskt är inte det? Det är verkligen fint att se!

Slapp dag

Jo det var ett tag sen. Har tänkt att jag ska komma igång igen med bloggandet. Lägga upp lite outfits och allmänt berätta om min vardag. Mestadels för min egna skull, men även för er som läser. Har varit ledig hela dagen, men var tvungen att åka in till skolan för fotografering. Det är alltid lika hemskt med dem korten! Slänger upp vårt extremt roliga klassfoto när jag fått hem det. Just nu ligger jag hemma i sängen och pluggar. Har en inlämning i ekologi och det hade varit skönt att få klar den snart.Ska fortsätta med den nu, efter min lilla blogg-paus.puss-

RSS 2.0