GOD JUL!

GODJUL!

Har inte varit så aktiv på bloggen de senaste, blir nog inte så mycket framöver heller eftersom vi har lov.
Fick den älskade klockan i julklapp som jag la in i ett tidigare inlägg. En fin blå klocka blev det! Jag är förälskad på nytt. Fick massa mer också men nu ska jag gå och lägga mig!


Godnatt!♥
// Louiise

OntHej!

Sitter här med ont i halsen eftersom jag pratat/sjungt för mycket!
Idag var det elevensval i skolan och jag hade fotomaraton. Det var riktigt roligt! Jag, Sofia, Emma och Elinor var klara en timma före alla andra så vi satte oss på Viskan och tog oss en varm choklad! Det var vi verkligen värda! Imorgon är det ännu en dag med fotomaraton men då ska vi mest vara inne och skriva lite om våra bilder tror jag! Men jag ska gå och ta mig en kopp te nu.. Min hals värker och kämpar emot. Kan knappt prata utan att det gör ont... jag hoppas verkligen inte att jag blir sjuk igen.

Ha det bra! ♥
// Louiise

Trött.

Hej! ♥

Jag är super trött och ska snart gå och lägga mig, igen. Men i helgen har det hänt ganska mycket. I fredags var jag i sandared och vandrade med jessi i 5 timmar och i lördags tränade jag och sen blev det en liten uppvisning på lussecuppen. Härligt spelat grabbar! Idag har det varit lucia i både sandhult och sandared men lucian i sandared var 10 gånger så bättre. Ta inte illa upp ni (vi) i sandhult, men aa. Jag orkar inte skriva mer nu och det kommer nog bilder från lucia smart hoppas jag!

Puss&kram! ♥
// Louiise

Hetsigt!

Hej! ♥

Idag har det varit en bra dag! Först var det julvandring men konfan, vi slutade kvart i elva. Sen var det att gå hem och äta något och självklart somnade jag! Sen var det stan med Sara och där fräffade vi Jessi. Vi (sara) kollade efter julklappar och köpte en fin sak till sin mamma! Sen var det 404 till sandared som gällde för att öva till luciatåget i skolan imorgon! Jag måste gå upp halv 6 om inte tidigare.
För övrigt så spenderades kvällen med söta jessi! Blev lite snack om livet och sånt, lite myspys! hehe, men jag skulle hjälpa henne med hennes krans men hon var klar när jag kom så det blev "chill" som man säger?
Men måste gå och duscha nu, sen ska jag gå och lägga mig! Måste tagga inför imorgon!

Godnatt!
// Louiise

Träning!

Hej! ♥

Idag har jag inte varit i skolan utan jag har varit med på den årliga julvandringen som hålls i Sandhult! Jag och Sofia var soldater och det var riktigt kul! Vi ska dit imorgon också mén då ska Sofia antagligen vara ängeln Gabriel så jag får stå ute och frysa tårna av mig helt själv!
Jag ska åka och träna om 10 minuter så jag måste snart gå och byta om. Men på söndag är det luciatåg här i Sandhult i Sandhults kyrka och jag hoppas att alla kommer och kollar! Jag vill gratta den som blev lucia! Jag är jätteglad för din skull! Grattis! Efter lucian i Sandhult ska jag och Lovisa direkt ner till Sandared för att vara med på ett till lucia tåg med Sandgärdskolans kör. Det ska bli riktigt kul! Där får ni också gärna komma och kolla!
Men måste gå nu ska åka ner till träningen!

Ha det bra! ♥
// Louiise

PINSAMT

Hej ♥

Jag vet inte om jag vågar visa mig på danstävlingar igen.. Allt var bra och vi sprang in där på golvet för att dansa presentationsdans och allt gick bra, och sen skulle vi dansa vårat heat som var precis efter presentationen och allt var bra i ungefär 3 sekunder tills Christian gjorde en spinn på mig.. KNUTEN I NACKEN GICK UPP... så där dansade jag i bh för ungefär 600-700 personer och fatta vad jag skämdes. Jag var hur nära som helst att gå av golvet men jag var kvar och dansade, dansade mitt linne av mig... Jag skäms fortfarande men det var många som kom fram efter och sa att det var modigt att jag fortsatte att dansa, men jag var jättenära att börja gråta med. Men vi gick till final och där blev vi 6:a, jag är riktigt nöjd. Första tävlingen i junior A och jag blottar mig för hela hallen! Jag skäms bara jag tänker på det.


Ha det bra!
// Louise

Julbak!

Då var årets första lussekatter bakade, de bakades av mig och mamma och om jag får säga det själv så blev de helt utsökta!

I helgen är det lag-SM och jag längtar som bara den, fast det har jag redan skrivit men jag skriver det igen som lite onödig fakta. Idag har jag också hunnit med att träna och spela igenom MVG låten på musik så jag är nöjd.

Kraam ♥
// Louise

Läxa

Hejsan!

Jag måste göra lite matte men tänkte snabbt skriva lite om dagen! Först var jag i skolan och det hände inget kul och jag saknar faktiskt niorna men det är tyst och mycket plats i matsalen och i hela skolan för övringt. Det var spnaksa prov idag och det kändes som det gick bra men man ska inte hoppas för mycket.
Men nu måste jag räkna klart kapitlet i matten eftersom vi har prov imorgon!
Jag har börjat tagga till lag-SM som är i helgen. Det går i Enköping och vi åker halv 4 på lördag morgon! Jag längtar som tusan!

Hade bra! ♥
// Louise♦

RSS 2.0