Torsdag 24/9-09Plugg plugg plugg... Jag bara pluggar hela tiden och självklart kollar jag på Idol med. Gjorde matte prov i tisdags som gick sådär, no-prov igår som gick mycket bättre (MVG) och så ska jag göra so-prov imorgon. Kan det bli bättre? Tydligen inte...
Imorgon är det höstmarknad och självklart ska man dit. Sen ska jag nog till Boråshallen och fixa lite inför tävlingen, det är tävling i Boråshallen lördag och söndag så jag hoppas att ni kommer dit och kollar. Själv är jag inte med på grund av körtelfebern men jag kommer att ta kort så om ni kommer kanske ni får vara modeller för en dag.
Men nu ska jag gå och kolla tv eller göra lite läxor vet inte än men något blir det. Det kanske blir en kopp varm choklad med. Mums!

Pusskram
// Louise

Torsdag 17/9-09

Hej!
Att vara borta från skolan i en vecka är ju inte det bästa man kan göra.... Jag har HUR mycket som helst att ta i kapp. Men jag klarar mig, med lite hjälp från mamma fungerar allt!
Det var jätteroligt att komma tillbaka till skolan och träffa alla! Det verkar som om alla vet att jag har haft körtelfeber, jag är nog känd nu då tror jag! haha...
Jag får inte vara med på idrotten/träna/tävla föräns i Oktober.... snacka om att jag kommer att få IG i idrott.... Vi ska ha origenterings dag och 2 veckor eller något och jag får inte vara med... Jag HATAR att vara sjuk, speciellt när man är borta från skolan så länge med. Det som är värst är att vi får betyg nu med.... Men jag hoppas att det inte påverkar mina betyg bara. Men nu ska jag gå och fortsätta med mina läxor så att jag blir klar någon gång.

Puss&kram
// Louise

Tisdag 15/9-09

Hej!
Sitter här och ska snart antagligen gå och lägga mig men kände att det var dax för ett inlägg på bloggen! Jag vill bara säga att jag mår mycket bättre och att jag inte har någon feber längre! Men jag har inte så mycket ork... Var ute och fotade lite i trädgården och jag blev helt slut... det är jobbigt.... Men jag kommer i alla fall till skolan denna veckan! Det känns skönt speciellt när jag har missat nästan 3 veckor... Idag kom mamma hem från sin "operation gallsten" fy vad äckligt säger jag bara! Hon fick med sig stenarna hem och jag ska aldig mer kolla på dom! Dom var jätte äckliga, usch!

Varje gång jag ser dig,
varje gång jag rör dig,
varje gång jag känner dig,
varje gång är alltid lika underbar,
jag skulle inte klara mig utan dig i mitt liv,
Jag älskar dig!

Tack för att ni finns vänner ni betyder allt och lite till. Jag finns här för er om det är något, i vått och tort!

puss&kram
// Louise

Torsdag 10/9-09Hejhej!

Ska jag klippa lugg igen kanske?
Idag har jag haft feber i 14 dagar och jag börjar bli väldigt trött på det. Men det beror på körtelfebern... Jag kan ju inte ha mer tur... det blir ingen dans för mig föräns i oktober eller något sådant.. Hur ska jag klara mig? Det kommer aldrig att gå... Men aja, jag vill bli frisk så jag får väl låta bli.
Nu ska jag nog göra en glass smothie av mango tror jag att det blir. Muums, snart kommer mamma med min glass också! Det kan inte bli bättre!

Puss&kram
// Louise

Lördag 5/9-09

Det kan inte bli värre!
 Det ösregnar och jag har inget att göra. Jag är fortfarande sjuk med, men hoppas på en förbättring inom kort...?
Skriver mer imorgon.

Puss&kram
// Louise

Fredag 4/9-09Hejsan!

Fredag? Ja vad ska man säga... Det regnar jag är sjuk och jag ska till vårdcentralen. Det kan inte bli bättre!! Fast om dom hittar vad det är för fel på mig blir jag jätte glad och då kanske jag blir av med denna jobbiga feber som bara går upp och ner hela tiden! Jag vill bli frisk nu! Jag har varit borta ifrån skolan i en vecka nu och jag ligger jätte långt efter i alla ämnen. Jag kommer ju att få jobba som en blå för att komma i kapp...

Men ni får ha det så bra nu ska jag gå och äta något...

Puss&kram
// Louise

Tosrdag 3/9-09


Den bjuder jag på!

Hej.

Dagen har som alla andra dagar spenderats hemma med mycket tvtittande och slappande. Jag kommer inte till skolan imorgon heller men förhoppninsvis blir det på så att jag kommer till skolan på måndag.

Igår satt jag som fastklistrad framför tv:n för att se "So you think you can dance". Det var grymt roligt att se några utav danserna igen. Man blir avundsjuk på dom. Kayla kom på fjärde plats Evan på tredje plats och sen stod det mellan Jeanine och Brandon. Båda två är otroligt duktiga dansare och dom är riktigt jämna när dom dansar. Jag tyckte att båda skulle vinna eftersom jag imponeras av allt dom gör. Men Jeanines sista solo var så otroligt bra så att det till och med slog Brandons och enligt mig kan ingen slå honom men det gjorde hon och hon blev USA:s favorit/bästa dansare.

För övrigt så är bilden från Hammörö Dance Camp. Jag skulle ställa mig likadant som Julia men halkade när jag skulle ta upp foten och blev sittandes så. Knasigt jag vet.

Puss&kram (skumbanan)
// Louise

Onsdag 2/9-09Hejhopp.

Jag har varit hemma ifrån skolan i tre hela dagar nu utan framgång... Fast idag kan jag faktiskt nog få lov att säga att jag mår bättre men inte fullt så bra som jag borde ha gjort eller kan (ska) göra. Men påhittig som jag är så kan man alltid sminka sig! hah!
Supermodell?
Skulle inte tro det du.

Jag vill bara påminna alla att det är FINAL i kväll i "So you think you can dance". Jag kommer att sitta fastklistrad vid tv rutan. Dom som har tagit sig till finalen och som helt klart Äger scenen vad dom än gör är Kayla, Brandon, Jeanine och Evan. Jag rekomenderar varm att ni kollar på det!

Puss&kram
// Louise

RSS 2.0