up&down

Då var jag hemma efter en kanon helg i Eskilstuna. Vad som har hänt m.m kommer upp imorgon, klockan är mycket nu och jag måste sova för att orka gå upp till skolan imorn. Tänkte bra skriva ett inlägg så ni vet att jag lever och mår bra, för det gör jag!
Skriver imorgon, måste sova.
Godnatt.

home&out

klockan är 10 över 1 och jag har precis börjat packa. Ska till några kompisar uppe i Eskilstuna, ska träna lite med dem i 5 hela dagar! Kommer bli hur grymt som helst.
Idag har jag inte gjort ett skvatt, eller jag har tränat hela kvällen.
Vet ni? Jag har kommit på vad jag vill börja i utöver dansen. Pole dance, så sjukt coolt! För er som inte vet vad det är så är det när man använder sig av sin egen styrka vid en stång. Nu tänker ni säkert "Ska hon bli strippa?", men det är inte riktigt samma sak. Man tar inte av sig kläderna (fast man har väldigt lite kläder på sig) och så håller man sig i bra form. Man säger ju inte nej till en snygg kropp! Så nu vet ni vart ni kommer hitta mig härdan efter, antingen i Ulricehamn eller I Göteborg.
Nu måste jag fortsätta packa så att jag blir klar någon gång, har jättesvårt för att packa rätt + att jag alltid tar med mig för mycket saker. Så min packning kommer resultera i en resväska och en trunk. Kul att jag ska gå runt och släpa på det på tågstationen. För övrigt så åker vi i morgon klockan 11, så det kommer inte bli någon uppdatering alls på bloggen på ca 5 dagar, eller ska se om jag har tid att blogga något.
Hadet!
en-bild-på-mig

trötter!

Nästan hela dagen har spenderats i stan. Först med brodern min, sen med några trevliga filurer på Café Viskan. Lovely!
Dock var det inte så smart av mig att ta mina nya skor som resulterade i skoskav. Men det var så värt det.
Jo, vad gör jag nu då? Absolut ingenting... Funderar på att gå och lägga mig i någolunda tid idag, men äsch, har man lov så har man. Fast iofs, måste dra mig! Kom på att engelskaboken väntar på mig.
Hörs!
Godnatt

Mumma!

Sitter och tänker på dagen då jag tappade min mobil i toaletten, det var tider det... Vilken panik jag fick. Som tur var hade jag inte gjort något före den åkte i.
Men helt plötsligt så spelade toaletten musik, min första tanke var, vafasen, har vi fått en ny toalett som kan spela musik. Men så var det ju inte, för i toaletten ligger min mobil och spelar musik. Paniken liksom attackerade mig som en boll i 100 kilometer i timmen. Där står jag och funderar på om jag ska be någon annan ta upp den eller om jag ska ta upp den själv. Självklart tar jag upp den själv, så äckligt! Men musiken spelade fortfarande fast mobilen var helt blöt.
Någon dag senare fick pappa reda på att jag hade tappat mobilen i toan och fick en liten utskällning på köpet, men nu skrattar vi bara åt det. Det är inte den mobilen jag har nu som tur är.

The guy who says goodbye to you is out of his mind

mumma!
Så otroligt skönt med lov, har precis ätit frukost och har ingen aning om vad som ska göras idag. Får väl först byta om till något mer vettigt än pyjamas.
Jag har inte så mycket att säga, skriver i kväll!

vi flyger bland stjärnorna, du&jag

Kom hem för ca en timma sen, kanske till och med var för 1,5 timma sen. Aja. Träningen gick bra och var faktiskt rolig, deru!
Jag har tagit mig en lång och skön dusch och ska snart äta något.
Åh, sitter och lyssnar på världens gulligaste radio-klipp. 5-åringar som pratar om kärlek, uuuuuuurgulligt!
Nu ska jag gå och koka mig två ägg och något mer.
Här är länken
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3320&artikel=4345831

when I see your face

Jag sitter här och lyssnar på spotify och funderar på om jag ska dra mig till min kära säng.
För övrigt så har jag varit i Gällstad i dag med mamma, christian, joakim och camilla, hittde bara två tröjor... Sen åkte mamma, jag och christian till the Anderssons i U-hamn och tog en snabbfika för att umgås lite. Det var trevligt, förutom att de har en katt... Jag är ganska rädd för katter, de bits och rivs, inte okej!
I morgon är det valentines day, eller idag. Har du någon som du ska fira denna underbara dag med? Själv kommer jag kura ner mig i soffan med datorn och kolla film och dricka smoothie för att sedan bosätta mig i träningslokalen i ca 3 timmar.
Ha det bäst på alla hjärtans dag. ♥
Jag bjuder er på denna!

a to 6

Har inte blivit något inlägg på senaste tiden, men har varit ganska mycket att göra med skolan och allt.
Börjar från i torsdags.
Så, I trosdags blev det ingen träning eftersom det var snöstorm, så drog mig upp till Sofia för att bli fotad av henne till hennes mammas smyckeskollektion. Så där gick torsdagen.
Sen i fredags (igår) så var jag med Jessica och Alexander och kollade film, det var riktigt mysigt! Sara kom senare med, efter att hon hade varit med hennes loverboy...
Och idag har familjen varit på A6 i Jönköping. För min del blev det två tröjor från BikBok och ett par skor från Scorett, även ett par örhängen. Väldigt nöjd med dagens inköp faktiskt, testade mockashorts idag. Helt såld på dem, fast de fanns tyvärr inte i min storlek, annars hade jag köpt dem direkt!
I morgon ska vi till lager 157, får se ifall jag hittar något, kanske några till par skor? Åh, jag kan seriöst dö för skor!
Tänkte lägga upp dagens outfit, trodde verkligen att jag tog en bild imorses, men hade tydligen fel. Dagens outfit bestod I alla fall utav:
Svarta strumpbyxor - Lindex, jeans shorts - Gina Tricot, svart t-shirt - Sisters, svart stickad kofta - ?. Så där har ni en liten view av vad jag hade på mig.
Nu ska jag ta och gå till sängs så att jag orkar med morgondan.
Jag har glömt det viktigaste av allt, Vi har LOV nu. Så underbart.
Goodnight readers!

Det är äckligt hur lätt du kan få mig

Svenska nationellt prov i skolan igår. Det var inte alls så farligt som många säger. Efter skolan åkte jag till Teknis på öppethus med Jessica, och jag har nog äntligen bestämt mig vad jag vill gå! Känns riktigt bra faktiskt.
I morse när jag vaknade kunde jag knappt svälja så valde att inte gå till skolan idag. Det var nog ett smart val. Gör fortfarande ont när jag sväljer fast det är lite bättre. Ska försöka få i mig lite frukost och sen ska jag bosätta mig framför tv:n med datorn i knät och göra klart min no så att jag kan redovisa i morgon. Måste gå till skolan i morgon eftersom vi har skriftligt nationella i svenska. Plus att jag troligtvis kommer få redovisa. Så idag får jag öva på som bara den.
Ska gå och göra mig lite te och svepa in mig i en filt.

läxa

Skriver stödord till no redovisningen eftersom min mentor förväntar sig att jag ska redovisa i morgon. Det tar lång tid eftersom jag inte kan något. Menmen.
Jag har varit i skolan idag även fast jag känt mig lite halvbra. Halsen gör fortfarande ont och knäna viker sig. Kanoners! Men i morgon blir det skolan igen eftersom vi har nationella och det får jag absolut inte missa. Plus att jag kanske får redovisa. Sen är det öppet hus på Teknis och det går inte att missa.  Så jag måste må bra i morgon!
Måste fortsätta med stödorden innan jag får IG i no.

Pricken över i:et

Blev inget inlägg igår. Jag tränade hela dagen i Blidsberg för några tränare som heter Hasse och Marie. Helt fantastiska var de! Sen när jag kom hem på kvällen så var jag helt slut och så höll vi på att fixa med de nya sängarna. Jag och min bror har fått nya sängar så äntligen kan jag breda ut mig ännu mer än vad jag gjorde förut.
När jag vaknade i morses så kände jag mig lite krasslig i halsen och tänkte att det var "morgon hals", men det har hållit i sig hela dagen så jag är väl på väg att bli förkyld. Trevligt! Idag har jag också tränat för Hasse och Marie, så sjukt kul att ha nya tränare verkligen, man ser allt ur nya perspektiv. Ganska coolt. Vi fick lära oss Balboa. Dansas över hela världen och är verkligen jätte roligt. Men ganska svårt, fast det är allt i början. Men nu ska jag ta och sova och se ifall jag vaknar med ond hals i morgon. Hoppas inte det!

FREDAG!

Underbar dag. Hade 1,5 lektion och sen bar det av till Boråshallen för att döma pingis igen. Roligt! Det dåliga var att vi inte fick någon mat utan vi fick ta en fralla som var jätteliten, och vi hade inte heller ätit lunch i skolan så alla var ju jätte hungriga. Det får bli det STORA minuset på dagen. Efter pingisen åkte jag upp till mamma och väntade på att hon skulle sluta. Sen åkte jag, mamma och min bror till en klänningsaffär så att jag fick testa lite slowklänningar. Jag är helt såld på en klänning. Kan tyvärr inte avslöja hur den ser ut, blir inte roligt då ju, fast den kostade ca 2,800 så det var väl lite dyrt... Men den var underbar verkligen, med lite småjusteringar så sitter den som ett smäck sen.
Nu har jag absolut inget att göra, är väldigt kissenödig märkte jag nu, så får väl gå på toa först. Sen har jag ingen aning... Blir väl en film för att fördriva tiden.
Imorgon ska vi träna hela dagen nästan, så får se om det blir något inlägg.

'

Hemma efter en lååång dag.
Först var det skolan där det inte hände något speciellt och sen blev jag och några kompisar upphämtade av en "minibuss" för att ta oss till Boråshallen för att döma några matcher på veteran-SM i pingis. Har aldrig någonsin sett så många gamla gubbar i shorts på ett och samma ställe... Det var inte direkt någon vacker syn! Fick lite pengar för det vi gjorde, men det var faktiskt kul med, så det var värt det. Efter att vi hade dömt klart åkte vi till Bäckäng för att gå på öppet hus. Det gjorde det inte lättare, fast jag fastnade nog lite för Natur - ledarskap, men egentligen så vill jag läsa ganska mycket ekonomi, fast ALDRIG en samhällslinje. Får se vad det här kommer leda till. Något bra hoppas jag iaf!
Ska få lite mat i magen och sedan försöka lära mig min no. Wish me luck!

Sick

Helt slut! Snart klar med powerpointen, med betoning på snart... Satt och läste halva min text som jag skrivit och det tog 20 minuter så är ganska hes nu, inte van att prata så mycket. Man ska prata i ca 10-15 minuter så jag har ganska mycket att korta ner. Shit... Känner att det kommer bli inte lyckad presentation!
Vilka tror ni vinner priser på "Finest Awards" i kväll? Eller vilka hoppas ni på?
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova.
Godnatt.

home

Hemkommen från Sara och äntligen har vi fått prata. Känns som att en stor tyngd har släppts från mina axlar. Otroligt glad att vi tog oss tid för detta. Det behövdes verkligen!
Nu ska jag börja med no:n. ÄNTLIGEN! Har världens ångest för det här. Men det kommer gå bra, jag kommer klara detta. haha... Jag kom på idag att allt sker nästa vecka. Engelskan ska vara klar, no redovisning, nationella... Shit! Jag börjar nog bli lite nervös. Men nu ska jag inte tjata mer, Måste göra läxor.

Så sjukt irriterande! Jag skrev ett jätte långt inlägg precis innan jag skulle gå till Sara och så glömde jag skriva en rubrik så inlägget försvann när jag skulle publicera det. Fatta vad arg jag blev. Det är nog det sämsta med blogg.se.

I know why the caged bird sings

Hann inte äta frukost i morses och så hade vi konditionstest på idrotten. Självklart gav jag allt som vanligt och hade blodsmak i munnen. Det var längesen men det var en skön känsla faktiskt. Annars hände det väl inget speciellt i skolan.
Nu har jag ätit min "frukost" och har precis varit ute med hunden. Nu blir det läxor. Fy för skolan.
Skriver lite senare.

fuck

Skolan var bra idag förutom att min Emma saknades. Fick tillbaka so-provet som gjordes före prao:n och är missnöjd som vanligt. Någon som kan berätta för mig hur man får till det där "djupet" i texterna i so? Fattar inte.
Köpte mina älskade skor idag, och ett till par. Njuter av glädje!
Jag borde egentligen sitta med min powerpoint som jag ska ha på min redovisning. Och borde sitta och öva så att jag kan vad jag ska säga. Men orkar inte. Jag kommer bli Fett sur om jag bara får VG på det. Så borde nog sätta mig med det. Tar det i morgon istället. Nu tänkte jag faktiskt få mig lite sömn för att klara av morgondagen.
Hörs i morgon!

RSS 2.0