Helloi igen

Just det glömde skriva att när jag kom hem från Öland så längtade jag så mycket efter min säng men nejdå! Den fick jag inte sova i! jag fick sova i soffan... mamma, pappa och Christian hade tänkt göra om vårat rum medans jag var på Öland men dom hann inte bli klara i tid så aa... Det blev som det blev! Men nu är det klart och det är jätte fint!
Det har ni gjort bra!!
Det var det jag hade på hjärtat!
Hade! Puss og klem.
// Louise

Hellloi

Tjosanhoppsan! Jag har ingenting att göra... Mamma är på en avdelning och jag sitter framför datorn, jag är med mamma på jobbet idag. Sen när mamma kommer tillbaka från avdelningen blir det väl att springa ner till stan en snabbis och köpa vax papper till filip. Vet inte om jag ska köpa till mig också?... Sen efter jobbet ska vi åka till Mio och kolla på nya sängar till mig och christian!! Gud va härligt det ska bli med en större säng! Just det! jag och Filip "lunchade" idag, det blev den berömda taco tallriken. Nu kom mamma så nu hinner jag nog inte skriva mer... Jag har verkligen ingen lust att Gå ner till stan... Lat som jag är. Imorgon blir det dubbelbugggsträning!! Gud vad jag har längtat! Det ska bli kul! Plus att vi måste träna för annars kommer Mats att få ett utbrott som heter duga på träningslägret så det är nog dax nu! men nu måste jag springa ner till stan och köpa vax papper!
Hade! puss og klem.

//Louise


Öland!

Hej hopp!

Jadu nu sitter jag här på Öland och ska snart äta frukost!  Denna veckan har varit jätte bra! Jag är här med Jim, Jims mamma Anne och pappa Bengt! Vi har hunnit med ganska mycket den tiden som vi har varit här! Vi har spelat minigolf, varit i byxelkrok, löttorp, borgholm och massor med mer! Vi har varit på sportrea och där hittade jag en tjock-tröja! jag har också inhandlat en bok och ett par "piratbyxor".
Igår var det en månad för mig och Jim! Och det betyder att vi har haft sommarlov i en månad redan! tiden går för FORT!
Vi har inte kunnat sola så mycket för det har varit regn och målnigt, och när det har regnat har det blivit översvämning i förtältet. Tro det eller ej! Men nu börjar det bli lite bättre väder! Solen kikar fram då och då bakom det tjocka täcket av MOLN! Men vi hoppas på bättre soliga tider! Fast det får gärna komma idag för vi åker hem imorgon. Det ska bli skönt men tråkigt på samma gång, men jag längtar såå mycket efter min säng! haha... och självklart längtar jag också efter alla kompisar där hemma! Jag får inte glömma min familj dom saknar jag ju också såklart! Idag ska vi nog gå ner till stranden och bara steka, om vädret tillåter. Annars ska jag nog sitta och läsa! Sen ska vi också börja packa lite. Det tar ungefär 6 timmar att åka hem... Det är lång tid men det har varit värt besväret!!
Jadu nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer så det får räcka så länge.


Puss&kram // Louise

Onsdag 1/7-09Hej!

Det har hänt mycket sen sist jag bloggade!
Jag har varit på djurparken med lag 2. Vi skulle svara på massa frågor om djurparken och skit men kul var det!:D varit ute och cyklat med 7d, det var ju såååå kul! Egentligen var det inte så kul men vad gör man inte för lag 2? och sen har det också varit SKOLAVSLUTNING! Det är det bästa på hela året. Jag måste bara tilläga att alla var jättefina och ni som sjöng solo sjöng super bra och vi i kören tyckte jag gjorde ett bra jobb!!<3
Jag har också varit i Halmstad hos mina kära kusiner och firat Nicke för att han tog studenten, han börjar bli riktigt gammal nu ju! haha, Inget illa menat!
Äntligen har vi börjat träna igen! Vi har haft uppehåll i tre veckor tror jag att det va, det är hemskt att vara ifrån dansen så länge. Fattar inte hur man bara kan sitta hemma och inte göra ett piss! det fungerar helt enkelt inte! Idag ska vi in till stan en sväng och träna lite! Vi har haft lite uppvisningar också! en på textil museet och en på stora torget, Helt UNDERBART kul är det! Vi dansade också på skolavslutningen!
Det har hänt ett MIRAKEL! Zingo går genom tunneln på agility banan! Fatta hur glad jag blev! han har aldrig gjort det innan! jag är riktigt stolt över honom!
fredag åker jag till Jim och på lördag åker vi till Öland och är borta i 10 dagar! Ska bli riktigt skönt men kommer sakna alla!<3 Men jag finns på mobilen! Men jag har inga gratis sms längre så ni får ringa om det är något!
Nu ska jag ta och laga mat till mig och min bror! han är helt enkelt för lat för att laga mat! Men aja, man kan ju inte vara bäst på allt! ( Med syfte på min bror!)
Haha, ha det bäst tills jag lägger upp nästa inlägg! och var snälla och kommentera! ;)


Take care // Louise J

RSS 2.0