Tjenis?

Hallojsan!

Det blev inte som tänkt på denna bloggen, tänkte att jag skulle vara aktiv varje dag, men så har det absolut inte blivit! Jag är mest aktiv på min engelska blogg som vi egentligen bara behöver skriva på i skolan men jag måste öva på min englska så skriver där i stället. Ni får mer än gärna kika in på www.myownrutigaplace.blogg.se . Där kan vi läsa om vad som händer i mitt liv på sommaren.

Nu i sommar har vi inte något inplanerat, förutom att vi målar om huset, jag och min bror har såklart åkt på den äran, men vad gör man inte. Just det, vi ska på läger i augusti i Enköping, det är bara 4 dagar men det är jobbigt ändå! Men annars tar jag varje dag som den kommer, som alltid.

Denna helgen som varit nu skulle jag varit hos jessica eftersom hon hade "kalas" men jag fick utegångsförbud i torsdags då jag gjorde något som inte passade min älskade mamma, men jag tar alltid konsekvenserna, har jag gjort något dumt får jag stå för det, så är det bara. Men jag tror inte att jag har så mycket mer att skriva om nu, ni får kolla min engelska blogg i stället!

Shit, det bara flyter på när jag skriver här, kanske ska börja lite igen eller vad tycker ni? Ni få som läser min blogg. haha.

Ha det bra!

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Jag tycker att det vore kul om du började skriva här!:)

2010-07-07 @ 17:06:32
URL: http://annalovisahjalmarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0