Måndag 24/8-09



Hej!

Måndag- jag kände verkligen inte för att gå upp imorses, men jag tvingade mig själv att gå upp 10 minuter försent så allt blev bara fel i morses. Men jag gick till skolan ändå och första lektionen var engelska och som vanligt fick vi läxa! Men det är det jag har längtat efter så varför klagar jag? Sen var det dax för bild och jag försökte rita en häst men det blev mest likt en hund... haha det förklarar allt om hur bra jag är på att rita. Efter bilden var det spanska men varför ha spanska när man inte lär sig något? konstigt... Sen kom den efterlängtade lunchen, jag var hungrig som jag vet inte vad. Det blev falukorv och makaroner inte jätte gott men inte äckligt heller. Sen hade vi bara svenska, so och no kvar. Det hände inte något speciellt på svenskan och so:n men no:n blir ju bara roligare och roligare! Vi har sexualkunskap och vi tittade på en film om puberteten och sånt. Jag tycker faktiskt att det är kul. Sen ska vi jobba om människo kroppen och det ska bli jätte kul. Jag vill ju bli läkare så det är något jag ska satsa på. Sen var denna dagen slut och jag åkte hem, men efter/under no:n fick jag jätte huvudärk så jag har inte gjort något förutom gjort mina läxor nu... Men jag ska nog snart gå och lägga mig och läsa eller något sådant. Imorgon är det tisdag och det betyder att det är dax för hemkunskap! Det ska bli jättekul! Nu ska jag logga in på facebook och spela lite farmville men ni får ha det så bra så länge tills jag updaterar igen.

Puss&kram
// Louise


Söndag 23/8-09




Hej!

Glömde skriva igår... Men jag var på 50års fest! Jims mamma fyllde år, så kvällen spenderades i buggies klubbstuga med massor av skoj. Tack till alla som gjorde kvällen helt fantastisk!!
Idag har jag tränat men var lite trött imorses kom hem klockan 2 igår eller något sådant... Men det är smällar man får ta, eller...?
Jag måste bara tacka Sofia ( www.fiasofiafia.blogg.se ) för att hon har gjort om min blogg, den är jätte fin nu ju! (tycker jag i alla fall). Jag hade inte gjort det bättre själv. Tack så jätte mycket!!
Imorgon är det skola! Dagen börjar med sovmorgon och dagens första lektion är engelska! Hoppas att vi får läxor... haha, förlåt men jag har ingenting att göra förutom att träna.
 Just nu sitter jag och lyssnar på musik. och ska snart antagligen gå och lägga mig.

Puss&kram
// Louise

Fredag 20/8-09



Hej igen!
Jag trodde aldrig att jag skulle börja spela Farmville på Facebook men nu har jag börjat... Man blir helt beroende!
Det är det negativa med datorer och allt typ... man blir beroende.
Jag vill ut och springa men jag åt nästan precis så jag måste vänta 1-2 timmar annars får jag håll(?) Jag gillar inte det... jag får håll(?) jätte lätt! Det försämrar min träning!
Kul att jag skrev så mycket? Men kom med förslag är ni snälla, skriv hur jag kan förbättra bloggen och hur jag kan göra den roligare!

Puss&kram
// Louise

Fredag 21/8-09


En fin bild på en underbar rosa ros!

Hej!

Jag börjar med att säga... Äntligen är det Fredag! Idag slutade vi 12:35 som jag sa igår. Skolan blir bara roligare och roligare för varje dag som går (även om vi bara har haft två riktiga skoldagar). Men som sagt jag saknar fortfarande läxor...?
Efter skolan åkte jag hem och var hemma ett tag innan jag bestämde att jag skulle åka in till stan och köpa mig en ny väska! Jag hittadde inte den modellen jag ville ha varken på Väsklagret eller BagoRama? Men till slut hittade jag en på Åhlens. Nästan den modellen jag ville ha! Bild på den kommer senare, när jag orkar lägga in kort.
Ni som läser min blogg kan väl ge mig tips om hur jag kan göra bloggen roligare? Jag brukar skriva om dans och sånt men vill variera mig lite så lite små tips skulle göra susen!
Någon som har lite bra tips på musik också?
Känner att jag frågar lite mer än jag brukar göra men är "desperat" haha inte desperat men nästan.
Nu ska jag gå och hjälpa pappa med maten, vi ska grilla och om inte jag grillar bränner det han bara. Det är min pappa det.

Puss&kram
// Louise

Torsdag 20/8-09

Hej!

Idag var den första riktigt dagen med lektioner och dagen började med sovmorgon! Börjar halv tio varje torsdag! Snacka om skönt!
Skolan var så mycket roligare än jag trodde att den skulle vara! Men jag saknar faktiskt läxorna...? Är jag konstig?
Efter skolan så tog jag bussen hem (som alla andra?) och så gjorde jag mig lite mat. Sen så kom min treåriga granne Hilda och "frågade" efter mig så jag fick spendera lite tid med att prata med henne men sen var det bara raka vägen till boogie träningen! Jag förstår inte vad dom har gjort med golvet i tränings lokalerna, dom är glas hala! Det är jobbigt att dansa på halt golv...! Sen efter träningen så åkte vi hem (som man brukar göra) och duschade (typ det bästa som finns?)! Sen så gjorde jag ingenting... och nu sitter jag här och lyssnar på musik, ska snart gå och lägga mig för imorgon är det ju fredag och det betyder att vi slutar 12:35 och sista lektionen är musik så det kan inte bli bättre! Helt klart den bästa dagen i veckan!
Nu ska jag gå och natta kudden så att Jag får sova någon gång och jag vill ju inte vakna med en vårta på näsan imorgon för att jag inte har fått min skönhets sömn... så godnatt på er!

Puss&kram
//Louise

Söndag!

Hej!

Nu har lilla jag, mamma och Christian kommit hem från Olofsbo.
Första dagen spelade vi minigolf och det gick riktigt bra för mig faktiskt, jag kom 2:a (av 3).
Andra dagen blåste det jätte mycket men vi gick ändå ner till stranden och solade! Har fått lite mer färg nu är vad jag hade förut (som tur är) men smart som jag är så doppade jag huvudet i havet och det var bakterier eller något i vattnet så jag blev sjuk. Så fort jag åt eller drack något (förutom blåbärssoppa och knäckebröd) så fick jag jätte ont i magen och då menar jag jätte ont! Det var precis som om magen krampade och så fick jag springa till toaletten... Det var inte så roligt och det höll på så hela dag tre så jag låg i villavagnen och kollade på tv och bara myste medans mamma och Christian var och handlade och sånt. Men idag är det så mycket bättre jag kan till och med äta godis! Men jag är inte sugen på det haha...

Imorgon far jag till Jim! Gud vad jag saknar honom. Jag ska nog antagligen sova där med, tror jag...??tihi.

Skolan börjar snart också! Gud vad jag längtar. Fast jag är nog den enda som gör det skulle jag tro...? Men aja, jag tycker iallafall att det ska bli jättekul att träffa alla igen. Jag SAKNAR er!

Puss&kram
// Louise

Onsdag!

Hej!

Idag har jag inte gjort något! har inte mått så bra... Men nu mår jag mycket bättre. Jnst nu sitter jag och lyssnar på musik  (Nick pitera) och kollar på lite kläder på forever21. Dom har riktigt snygga kläder men synd att det ligger i USA? så det tar så lång tid innan man får sakerna. Men det är smällar man får ta.
Jag ska snart packa lite, ska till Olofsbo imorgon. Det är lilla mammi, chrisitian, jim och så klart lilla jag som ska dit. Det ska bli riktigt mysigt + det ska bli riktigt bra väder imorgon så det är bara att ta på bikinin och lägga sig i solen. Jag MÅSTE få lite färg snart. Annars blir jag nog galen. Fast annars får jag ta till solarium och det vill jag inte, inte nu på sommaren i alla fall... Men aja, jag ska nog ta med den bärbara dvd för det är en 2 timmars lång bilfärd dit så det är inte kul. Men nu ska jag fortsätta att leta efter lite höst kläder och så får ni ha det så bra så länge och jag hoppas att vi syns snart!

Puss&kram
// Louise

Hejhopp

Hej!

Jag hade tänkt att jag skulle gå upp vid 8 bara för att börja vänja mig vid att gå upp tidigt men jag låg och drog mig i sängen tills 9. Nu sitter jag är och har inte ens ätit frukost än. Men snart ska jag nog fixa mig något att äta.
Snart ska jag åka och träna och sen ska vi gå i stan lite och kolla som igår.
Gud jag säger bara en sak!
Jag är förälskad på nytt. Första boken i Twilight serien är såå bra, det går nästan inte sluta att läsa den.
Vädret kunde vara lite bättre också, det bara regnar hela tiden. Kan inte solen komma fram och värma våra tomma hjärtan bara för en dag? Fast en vecka eller två skulle inte vara så fel heller.
Snart börjar skolan med. Det ska bli så härligt att börja 8:an och få betyg och allt. Fast alla kanske inte är så förväntansfulla som jag? Men i alla fall jag tycker att det ska bli jätte kul.
Nu har jag inte så mycket mer att skriva men jag skriver ikväll med så ni kan vara lugna!
haha!

Puss&kraam
//Louise

hello

Heej!
Just nu sitter jag och letar efter musik till dubbeln men jag hittar inget bra. Får nog leta vidare imorgon.
När vi var i stan köpte jag eller rättare sagt mamma köpte två böcker till mig. Det var första och andra boken i Twilight serien! Jag är Förälskad på nytt! Så om ni undrar vad jag gör så kommer jag att sitta fast klistrad i böckerna den senaste tiden. 
Imorgon ska jag inte göra något annat än att träna och åka till stan igen + att jag ska fortsätta leta efter dubbelbuggs musik.

Puss&kram
// Louise

Måndag.

Hejsan!
Idag vaknade jag halv 12. gick upp och åt frukost och så bestämde jag och mamma att vi skulle åka in till stan och kolla lite men hon skulle städa kylskåpet eller något först...? så vi har inte kommit i väg än men snart så åker vi in till den stora staden så kallad Borås.
Denna veckan är det utbildningsveckan i borås så nu ska Louise ta och bli tränare. Undra hur det kommer att gå...? hah.
Nu hinner jag inte skriva mer ska åka till staden nu.

Puss&Kram
// Louise

hej!




Tjenixen!
Nu har man kommit hem från ett underbart träningsläger som var i karlstad/hammarö. Det var hur kul som helst! Men både jag och christian glömde kudden hemma så det var inte så lätt att somna men sen så har man ju mamma och pappa som alltid är räddare i nöden och åker och köper kudde till oss! 
Jag Älskar känslan av att vara helt slut efter en träning den är helt underbar! Plus att jag just nu har träningsvärk i hela kroppen (nästan) fast fråga någon som inte hade det som var på lägret... men det var Otroligt kuul! Måste göras om nästa år. Jag saknar redan dom roliga och tuffa träningarna och alla dansarna.
Haha, vi fick en låt och så skulle vi göra en koregrafi till den, vi blev indelade i 4 grupper + att tränarna gjorde en också! Videona på danserna ligger snart uppe på youtube. Ni får hålla utkik efter dom sök på LoouiseJensen om ni vill se dom.

Dom senaste veckorna/dagarna har jag inte gjort så mycket förutom att träna och varit på läger och snart åker alla utomlands så då är man själv hemma utan några kompisar men jag får väl träna mig igenom den "tuffa"  tiden! haha, för övrigt så har jag mått illa hela kvällen men det är över nu! Har ätit för mycket godis och sånt, är inte riktigt van vid det...hihi.
Men nu tror jag faktiskt att det är säng dax för min del. Ska försöka skriva imorgon okså! Men vi får se hur det går med det...

Puss og klem
Hade // Louise

RSS 2.0