I've been alone..

Tjenis!

Det har regnat ungefär hela den hitills så jag har inte hittat på något kul idag, eller jag har gjort en marängbotten till mamma eftersom hon ska göra en tårta. Jag hoppas den blev bra... Men det märker vi väl.
Idag, om två timmar, ska vi åka till Ulricehamn och träna. Första "seriösa" träningen denna sommaren! Det ska bli riktigt härligt att köra igen! Konditionen är inte som den var förut, men två timmar kan väl inte vara så farligt? Sen efter träningen ska vi till Anne, Begnt och Jim och fika. Härligt med fika efter en träning. Har jag något mer kul att säga...? Nepp inte för tillfället, så...

Ha det bra och sköt om er!I turn you on.

Hallojsis!

Nu är jag är igen och skriver! Helt amazing faktiskt. Det har hänt något i mitt huvud, eller så har jag helt enkelt blivit en datanörd... Jaja!
I onsdags var jag på Lager 157 med Sara hennes mamma och hennes bror. Jag hittade två lång-klänningar i mörkblått och rosa, ett blått linne men öppen rygg från Cheap monday, två par cykelbyxor ett par vita och ett par svarta glansiga och ett par riktigt coola rödaglasögon, jag vet dock inte om jag passar så bra i dem men de var riktigt coola så jag köpte dem ändå. Jag kanske borde lägga upp kort på det jag köpt, får se om jag orkar. Fast jag kan nästan inte det, råkade få sand i min kameri i Italien så den är pajjj, måste lämna in den på lagning. Duktig jag är...
Idag ska jag göra något jag längtat länge efter... Jag, jessica och några till ska gå på Twilight - Eclipse! Jag har höga förväntningar på den filmen så den måste vara bra nu, annars vet jag inte vadd jag gör. Men jag har ganska mycket att göra innan jag ska ta bussen till stan så jag hinner inte skriva mer här nu!
Så ni får ha det så bra, och sköt om er!
Tjenis?

Hallojsan!

Det blev inte som tänkt på denna bloggen, tänkte att jag skulle vara aktiv varje dag, men så har det absolut inte blivit! Jag är mest aktiv på min engelska blogg som vi egentligen bara behöver skriva på i skolan men jag måste öva på min englska så skriver där i stället. Ni får mer än gärna kika in på www.myownrutigaplace.blogg.se . Där kan vi läsa om vad som händer i mitt liv på sommaren.

Nu i sommar har vi inte något inplanerat, förutom att vi målar om huset, jag och min bror har såklart åkt på den äran, men vad gör man inte. Just det, vi ska på läger i augusti i Enköping, det är bara 4 dagar men det är jobbigt ändå! Men annars tar jag varje dag som den kommer, som alltid.

Denna helgen som varit nu skulle jag varit hos jessica eftersom hon hade "kalas" men jag fick utegångsförbud i torsdags då jag gjorde något som inte passade min älskade mamma, men jag tar alltid konsekvenserna, har jag gjort något dumt får jag stå för det, så är det bara. Men jag tror inte att jag har så mycket mer att skriva om nu, ni får kolla min engelska blogg i stället!

Shit, det bara flyter på när jag skriver här, kanske ska börja lite igen eller vad tycker ni? Ni få som läser min blogg. haha.

Ha det bra!

RSS 2.0