Duschen!

Hejhallå!

Kom precis hem från träningen, eller har både haft träning och uippvisning. Så är hemma nu och ska ta el lååång dusch. Sen får jag spendera massor med tid framför datorn för att skriva rent min idrottsinlämning som ska vara inne imorgon... Jippie, och sen ska ja räkna lite matte med eftersom vi har prov imorgon men annars står allt bra till! Så nu tar jag och hoppar in i duschen så det inte blir allt för sent.

Ha det bra och sköt om er!

Wakawaka

Hejdu.

Sitter just nu och läser på till no-provet som vi har på torsdag. Får inte in något i min lilla hjärna... får väl fortsätta läsa på så jag inte sabbar mina chanser till et fint MVG, så vi höres senare.
Var hos Emma innan och firade henne lite eftersom hon fyllde år idag! Sen stack jag till min underbara pojkvän och var med honom lite. Underbar dag!

Ha det bra och sköt om er!

Övernöjd!

Hejsanhoppsan!
Kom hem från skolan för ett tag sen och jag är super nöjd! Hade orientering idag och var snabbast av alla tjejerna i lag 2.. helt unbelivable! Tog lite revansch från förra året då jag hade körtelfeber. Så hemma sitter nu en för nöjd Louise!
Jag måste plugga till No provet som är på torsdag så vi hörs lite senare så berättar jag mer om dagen!
Ha det bra och sköt om er! ♥snabbtsnabbtsnabbt!

Blir ett kort och lättläst inlägg ska nämligen åka och träna om 9 min!

Måndagar går alltid så fort, otroligt härligt. Imorgon är det orienteringsdag för lag 2 (alltså det bästa laget) så vi har bara en lektion imorgon och det är engelska. Sen på onsdag har vi halv studiedag och inställd idrott så slutar någon gång vid 10. Skönaste veckan sen skolan börjat! Men nu måste jag äta lite innan vi åker så ha det bra och glöm inte rösta på mig i Borås veligaste 9:a!


Ha det bra och sköt om er!

Veligaste nian?

Nu äntligen ska jag börja blogga igen! Har anmält mig till Borås veligaste nia så det är väl dags nu? Gå in och rösta på mig vettja! http://www.webresboras.se/veligast2010start/tb.php?id=148
Ha det bra
Pusshej

RSS 2.0